WWF utfordrer alle bloggere

WWF ønsker å skape oppmerksomhet rundt en av våre største utfordringer, nemlig klimaendringene. I år har vi skapt et konsept der du kan utfordre dine venner og kjente til å gjøre en innsats for miljøet. Tar du utfordringen?

Vi inviterer skoleklasser, politikere, kjendiser, landemerker, kommuner og stjernetittere til å slukke lyset, men vi vil at alle skal forplikte seg til å gjøre noe mer. Det kan de gjøre ved å utfordre og bli utfordret til miljøbevisste handlinger, gjerne med litt humor.

116 land har allerede startet forberedelsene til Earth Hour 31. mars, og utfordringene strømmen på fra hele verden. Musikeren Jason Mraz har bedt Norge slukke lyset fra Antarktis, barneambassadøren Pocoyo skal plante 50 000 trær, Kumi Naidoo fra Greenpeace skal farge skjegget grønt og to amerikanske brannmenn skal klatre opp en skyskraper hvis 5 000 lover å bruke kollektivtransport.

Tar du utfordringen?

Selve Earth Hour foregår en time i mars, men kan vare så mye lenger. WWF ønsker hjelp til å spre budskapet og utfordringene i forkant av den mørke timen, og vi vil derfor utfordre alle som snakker på nett:

Gi en time til Earth Hour!

1. Meld deg på Earth Hour og putt en banner på bloggen din.

Du finner bannere, plakater og annet materiell her.

2. Skriv et innlegg om Earth Hour og fortell hvorfor du bryr deg.

Forslag for å komme i gang:

  • Hva er verdt å redde fra planeten hvis du bare får velge én ting?
  • Norsk natur minutt for minutt?
  • Overbevis en naturvernskeptiker?

Men du kan selvsagt skrive om hva du vil.

3. Spre budskapet om Earth Hour og gi venner, bekjente og andre bloggere en utfordring.

Earth Hour finnes på twitter, facebook og youtube, og kan deles der du er. Heng opp plakater, send invitasjoner og utfordringer, og husk å slukke lyset!

Ta vare på planeten, det er sannsynligvis den eneste med bloggere!

Utfordringene kan variere fra de store og mer krevende til de små og private, alt etter hva du selv ønsker å bidra med. Det er jo alle de små tingene som til sammen blir store. Og om en milliard mennesker bruker lysbryteren til å stemme, må jo de som bestemmer ta ansvar.

Vi håper du vil bidra til å gjøre årets Earth Hour til tidenes største kampanje – Jorden rundt og på nettet!

Ta en utfordring! Blogg om planeten.

This entry was posted in Earth Hour, Nyheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to WWF utfordrer alle bloggere

  1. Pingback: WWF utfordrer i år bloggere | Hekseliv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *