for a living planet

site

Earth Hour er en jenteting

Meta

Flest kvinner engasjerer seg for Earth Hour – og for klimaet generelt. De fleste som deltok under Earth Hour i fjor var kvinner. Spørreundersøkelser viser at kvinner generelt er mer opptatt av miljø enn hva menn er.

Erfaringen bekrefter statistikken: Da WWF ba om frivillige til Earth Hour, var det bare jenter som stilte opp. Også et flertall av kjendisambassadørene i årets kampanje er jenter, som Tone Damlie Aaberge og Jenny Skavlan og håndballesset Marit Malm Frafjord.

Earth Hours Facebook-event går debatten høyt. Her er kjønnsforskjellene så store at man ikke trenger noen Harald Eia for å peke på dem.

Les mer i Dagbladet

This entry was posted in Uncategorized
Post a comment
or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. Martinius
    Posted 27/03/2010 at 13:49 | Permalink

    Earth Hour er en mennesketing, hverken for jenter eller for gutter spesielt. Det er kun en markering, for å vise at vi bryr oss om jorda, uavhengig av hva vi mennesker skaper av problemer, eller om det er andre ting som skaper klimakrise. Dette gjør vi, uavhengig av kjønn, for å vise at vi bryr oss om jorda, nå, og for en god fremtid for de vi er glad i. Så slukk lyset, og vis at du er med.

  2. Posted 27/03/2010 at 14:14 | Permalink

    A&C jewelley design Oslo er med. Men så er vi da også en kvinnebedrift ! Fra leverandører – via logistikk – til butikkeiere – til designere – til kunder.
    Heia damene !!! Og vi støtter selvsagt WWF i arbeidet for alt fra isjørner til Earth hour.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.