WWF-bloggen VÅR VERDEN  
© WWF / Troy Fleece

Hotellrommet er ferdig

Share this page
 

Pusterommet – et samarbeid mellom WWF,  Scandic Vulkan og Hødnebø Prosjekt – er ferdigstilt og står klart til å ta i mot gjester. Er du spent på hva som ligger bak døren?

Tekst og foto: Mari Aasbakken og Julie Kojan (praktikanter hos WWF)

bkollasj1

På hotellrommet finner du mange tips til hvordan du kan forbedre din hverdag i miljøets favør. Husk også å slukke lyset i rom du ikke oppholder deg i, og ikke minst slukke lyset under Earth Hour-timen! Bestill en overnatting eller to her!

 IMG_1547liten

Oversiktsbilde over oppholdsrommet. Legg merke til riven og spaden som er en del av innredningen. Kanskje du skal lage et sandslott som WWF-kosedyrene kan bo i?

IMG_1497liten

Her ser dere oppholdsrommet fra en annen vinkel. Veggen er kledd med drivved som rammer inn TV-en og gir en naturlig helhet. Stuebordet er laget av furustammen, som også er brukt til skrivebord og pynt.

bkollasj3

På vinduet er det klistret en folie med motiv av skog. Når dagslyset skinner inn på hotellrommet skaper det et helt spesielt lys og en lun atmosfære.

bkollasj4

Dette er et skrivebord til inspirasjon. Bordet er laget i samme ånd som stuebordet. WWFs kampanjebilder fra flere steder i verden er rammet inn i gamle og antikke rammer. Disse rammene får nytt liv i form av en kreativ bildekollasj, både nymalte og i sin opprinnelige stand.

bkollasj5

IMG_1515liten

Planter og kosedyr er med på å skape en trivelig opplevelse. Blir du veldig forelsket i en av bamsene, eller kanskje alle, så har du mulighet til å kjøpe dem i hotellresepsjonen.

bkollasj6

Veggene er preget av Marcel Leliënhofs Namibia-bilder, som var utstilt på Tjuvholmen høsten 2013. Disse bildene, samt flere versjoner, kan kjøpes av WWF i fine print.

hotellrom_bad

Badet skal skape en jungelaktig atmosfære. Dusjdøra er dekket av folie og på badet står ulike grønne planter.

bkollasj7

Soverommet er i Earth Hour-stil med Oslos “Barcode” som lyser opp i mørket. Rommets egen hashtag #pusterom står skrevet på en tavle som henger på veggen. Gjestenes egne bilder og omtale av hotellrommet skal samles under hashtagen #pusterom på sosiale medier. 

IMG_1517liten

Dette rommet er tilgjengelig for alle som ønsker en litt annerledes natt. Alle WWF-faddere får 10 prosent avslag på hotellbesøket. Velkommen hit!

Related posts


Comments


Comments are closed.