WWF-bloggen VÅR VERDEN  
© WWF / Troy Fleece

Kaker for WWF

Share this page
 

Fra en bod i Haugesund sentrum har Vilde Olianne Rugås Rolfsnes og Zullikhan Astamirova samlet inn penger til WWF. Forskjellige salgsmetoder ble prøvd ut, før de landet på kakesalg. Det ble en suksess!

I desember i fjor bestemte de to venninnene seg for å samle inn penger til WWF. Først solgte de brukte leker fra standen de fikk låne. Deretter forsøkte de seg med loddsalg, men det var kakesalget som viste seg å være det absolutt mest lønnsomme. Cupcakes, sjokoladekaker og pannekaker gikk unna som varmt hvetebrød! Den flotte innsatsen deres resulterte i 700 kroner til WWFs arbeid for å bevare naturen.

WWF takker Vilde Olianne Rugås Rolfsnes og Zullikhan Astamirova på det varmeste. De flinke kremmerne kan også vente seg en overraskelse i posten.

Related posts


Comments


  • Molly

    hei hvor finner jeg et fotokonkurranse jeg vil også deltager en jeg og:)

  • http://www.wwf.no WWF-Norge

    Hei Molly!

    Fotokonkurransen finner du her! Du kan sende inn bilder til foto@wwf.no frem til 15. okrober, og temaet er Vann – kilden til alt liv. Lykke til!

    Vennlig hilsen WWF